Pavasario meniu skoniai ir spalvos

  • 133314839-7809c13b-8045-43a5-907f-b3ac194d065c
  • 277007696_4869026526528225_3765763335424536610_n
  • IMG-2903
  • IMG-2926
  • png_20220320_195649_0000

Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija sukvietė narius ir ištikimus partnerius į renginį „Pavasario meniu skoniai ir spalvos“, kuriame Klaipėdos turizmo mokyklos virėjo, padavėjo ir barmeno profesijos mokiniai asistavo Lietuvos restoranų virtuvių šefams.

Asociacija padėkojo mokyklai už profesinį indėlį, skleidžiant žinias, keliant mokymo kokybę ir kvalifikaciją, ugdant jaunuosius virėjus ir konditerius, stiprinant mokinio ir mokytojo tarpusavio ryšį, plėtojant bendradarbiavimą su profesijos socialiniais partneriais.

Klaipėdos turizmo mokyklos 60 metų veiklos jubiliejaus proga išleista knyga „Laiko tėkmėje“ padovanota buvusiems mokyklos mokiniams Aldonai Gečienei ir Evaldui Juškai.

Šaltiniai: http://lvvk.lt/lt/veikla/prezentacijo-s/item/428-pavasario-meniu-skoniai-ir-spalvos

https://www.lrytas.lt/skonis/gurmanu-klubas/2022/04/01/news/patyre-sefai-pristate-pavasariu-alsuojancius-patiekalus-nuo-uzkandzio-iki-pyrago-22923786

https://www.meniu.lt/naujiena/skaitiniai-visu-skoniams/pavasario-meniu-skoniai-ir-spalvos