Konditeris

  • konditere
  • konditeris (1)
  • konditeris (2)
  • konditeris (3)
  • konditeris (4)
  • konditeris (5)
  • konditeris (6)
  • konditeris (7)
  • konditeris (8)
  • konditeris (9)
  • konditeris (10)
  • konditeris (11)
  • konditeris (12)
  • konditeris (13)

Sėkmingą konditerio darbą lemia gebėjimas gaminti, apipavidalinti plataus asortimento gaminius, naudoti naujas konditerijos žaliavas ir technologijas, vykdant saugos ir higienos reikalavimus, mokėjimas naudotis informacinėmis priemonėmis, technologine literatūra.

PRIIMAMI:

  • baigusieji 10 klasių, mokymosi trukmė 3 metai, suteikiant specialybę ir vidurinį išsilavinimą;
  • baigusieji 12 klasių, mokymosi trukmė 1 metai.

JŪS MOKYSITĖS:

Įmonės veiklos organizavimo, technologinių įrengimų dalykų, maisto prekių mokslo, konditerijos technologijos (mielinių, trapių, biskvitinių, sluoksniuotų tešlų gaminiai), piešimo ir lipdymo, ekonomikos ir verslo pagrindų ir kitų šiai profesijai reikalingų dalykų.

KVALIFIKACIJA SUTEIKIA GALIMYBĘ:

  • dirbti konditeriu, duonos kepėju įmonėse;
  • iniciatyvus specialistas gali steigti savo individualią įmonę.

Susiję straipsniai