Nuolatinis tobulėjimas ir dalinimasis žiniomis – tai mokyklos mokytojų varomoji jėga

  • IMG-8869
  • IMG-8880 (1)
  • IMG-8869
  • IMG-8887
  • IMG-8893
  • IMG-8888
Nuolatinis tobulėjimas ir dalinimasis žiniomis – tai mokyklos mokytojų varomoji jėga. Pirmadienį surengtas Viešbučių ir restoranų verslo skyriaus mokytojų metodinės grupės susitikimas, kurio metu mokytojos Gintarė Čeplinskienė ir Simona Vibrienė pasidalino patirtimi iš konditerijos meistriškumo seminaro „Pastry evolution | Masterclass“, kurį organizavo Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija.
Simona ir Gintarė dalinosi žiniomis ne tik apie šiandienos konditerijos tendencijas, kokie inovatyvūs sprendimai taikomi konditerijoje, kaip vieną desertą galima transformuoti į visiškai naują, vos pakeičiant jo pateikimą. Daug dėmesio skirta šiuolaikinei aktualijai — konditerijos gaminiams, kurių sudėtyje nėra kiaušinių, laktozės, glitimo ar kitų alergenų. Mokytojos pademonstravo praktines žinias, suruošdamos degustacinį stalą, ant kurio puikavosi nuostabūs desertai, vienas iš jų — egzotinė pasiflorų Pavlova be laktozės. Tai buvo itin saldus ir subalansuotas — tiek smegenims, tiek gomuriui pamaloninti skirtas susitikimas.