Grill sezono atidarymas su „Momo grill Klaipėda“ šefu Valdu Anusevičiumi

kategorijoje
Jau drąsiai galime teigti, kad prasideda grill sezonas, nes dauguma nekantrauja išsinešti laukan kepsnines, užkurti grilius ir kartu su šeima ar draugais pasimėgauti virš žarijų keptais patiekalais. Grilintais mėsos gaminiais nustebinti svečius darosi sudėtinga, tad vis dažniau pasirenkama ruošti žuvies ar jūros gėrybių patiekalus. 🍤🦑🐙🐠
Būtent jų ruošimo paslaptimis balandžio 17 d. mokymuose „Kaip ant grotelių kepti žuvį, jūros gėrybes?“ dalinosi MOMO grill Klaipėda šefas Valdas Anusevičius. Virėjo profesijos mokytojams ir mokiniams buvo akcentuota, kad svarbu ne tik pasirinkti kokybiškus produktus, bet ir jų pagardus bei kepimo laiką. Pasidalinta patiekalų idėjomis.
Įgytas žinias bus galima pritaikyti praktiškai mokyklos restorano virtuvėje ir dalintis idėjomis su išskirtinio maisto mylėtojais. Kai kursite kepsninę, siūlome nebijoti eksperimentuoti ir išbandyti kepti žuvį ar jūros gėrybes, o mes dėkojame šefui už galimybę mokytis iš geriausių.
Skip to content