Virtuvės šefas

APIE PROFESIJĄ
Virtuvės šefo modulinė profesinio mokymo programa yra skirta kvalifikuotam virtuvės šefui parengti, kuris gebėtų savarankiškai organizuoti maitinimo įmonės gamybos padalinio darbą, vykdyti gaminamų patiekalų kokybės kontrolę, sudaryti valgiaraštį, dirbti su dokumentais, vykdyti darbuotojų atranką ir organizuoti jų mokymą.


KAM SKIRTA

  • Mokiniams po 12 kl. Siekiantiems tobulinti savo kvalifikaciją, įgijusiems LTKS IV lygio virėjo (ar ją atitinkanti) kvalifikacija arba turintiems ne trumpesnę kaip 3 metų profesinę patirtį, atitinkančią kvalifikaciją.


BAIGUS MOKSLUS, KVALIFIKUOTI SPECIALISTAI GALĖS:

  • organizuoti maitinimo įmonės gamybos padalinio darbą,
  • vykdyti gaminamų patiekalų kokybės kontrolę,
  • sudaryti valgiaraštį,
  • dirbti su dokumentais,
  • vykdyti darbuotojų atranką ir organizuoti jų mokymą.


Programos valstybinis kodas: T54101303
Kvalifikacijos pavadinimas: Virtuvės šefas
Kvalifikacijos lygis: V
Priėmimas per mokausi.lt
Daugiau informacijos apie Virtuvės šefo modulinę profesinę mokymo programą galite rasti čia.

Skip to content