Tarptautinis konditerių profesinio meistriškumo konkursas „Pavasario magija“

  • DSC_6107
  • DSC_6113
  • DSC_6141
  • DSC_6158
  • DSC_6240
  • DSC_6246
  • DSC_6249
  • DSC_6273
  • DSC_6488
  • DSC_6538
  • DSC_6557
  • DSC_6561
  • IMG_9254
  • IMG_9291
  • IMG_9299
  • IMG_9301
  • IMG_9328
  • IMG_9404
  • IMG_9416
  • IMG_9418
  • IMG_9425
  • IMG_9432
  • IMG_9441
  • IMG_9452
  • IMG_9453(1)
  • IMG-3470
  • IMG-3496 (2)
  • IMG-3516
  • IMG-3518
  • IMG-3519
  • IMG-3520
Klaipėdos turizmo mokykloje 2022 m. balandžio 13 d. vykusiame tarptautiniame konditerių profesinio meistriškumo konkurse „Pavasario magija“ tarpusavyje varžėsi net 12 komandų iš Lietuvos bei Latvijos profesinio mokymo įstaigų. Šio konkurso tikslas – ugdyti mokinių profesinį meistriškumą, išradingumą bei plėtoti bendradarbiavimą su kitomis profesinio mokymo įstaigomis. Konkurso dalyvių gaminius vertino trys nepriklausomi vertintojai iš darbdaviams atstovaujančių kompetentingų įmonių: Evaldas Juška (įmonės „Gourment“ meno vadovas, „Arrivée“ restorano technologas), Dovilė Valentienė (maisto technologė UAB „Minordija“), Jelena Aleksandravičienė („Lalene“ desertų namų prekinio ženklo įkūrėja, gamybos vadovė bei savininkė).
Konkurso prizinių vietų laimėtojai: I vieta – Naglis Matorka ir Ernesta Bekerienė (Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras), II vieta – Toma Pusčienė ir Kornelija Jakštaitė (Klaipėdos turizmo mokykla), III vieta – Gabrielė Jakelytė ir Aliona Karvelienė (Elektrėnų profesinio mokymo centras). Konkurso rėmėjų UAB „ Sangaida“ įsteigtą specialųjį prizą laimėjo Kristine Ludberga ir Linda Vorobjova (Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikums).
Dėkojame visiems konkurso dalyviams, kurie stebino išradingumu, kūrybiškumu, profesine drąsa, inovatyvumu bei deserto patiekimo sprendimais. Dalyvių mokytojams linkime sėkmės, iniciatyvumo ir dar daugiau atradimų ugdant būsimuosius konditerijos srities profesionalus!