Svečiuose virtuvės šefas, mokyklos absolventas Evaldas Juška

  • 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Gegužės 9 dieną mokykloje svečiavosi mūsų mokyklos absolventas Evaldas Juška.  Baigęs mūsų mokyklą Evaldas toliau gilino savo žinias Londono virėjų koledže. Dirbo virėju Norvegijoje. Šiuo metu dirba 3 Mišelina žvaigždučių restorane, Londone.
Po pietų mokyklos sektorinio mokymo centrą gausiai sugužėjo virėjo ir konditerio specialybės mokiniai. Su jais Evaldas Juška ne tik pasidalino savo sėkmės istorija, bet pravedė seminarą praktikumą, kurio metu gamino šaltą žuvies užkandį ir 2 desertus. Mokiniai turėjo galimybę pamatyti kaip patiekalai  gaminami Mišelina žvaigždučių restoranuose bei padegustuoti atskiras šių patiekalų dalis. Didžiausią įspūdį paliko desertas, kurio viena iš sudedamųjų dalių buvo džiovinti baravykai. Buvo įdomu, kaip derinami, atrodo, nesuderinami dalykai.
Labai ačiū Evaldui, kad nepamiršta mokyklos ir savo pasiekimais bei žiniomis dalinasi su mumis.







Susiję straipsniai