Seminaras – praktikumas mokiniams ,,Patiekalų gaminimas žema temperatūra“

  • Klaipėdos turizmo mokykla
  • DSC_0183
  • DSC_0200
  • DSC_0205

2019 m. balandžio 10 d. mokykloje vyko mokiniams skirtas seminaras – praktikumas ,,Patiekalų gaminimas žema temperatūra“. Profesijos mokytojos Angelė Šapalienė ir Nijolė Budraitienė  mokinius supažindino su virimo žemoje temperatūroje metodo istorija, privalumais, naudojama įranga, maisto gaminimo technologijos žingsniais. Profesijos mokytoja Rūta Domarkienė  mokiniams paaiškino, kaip pasirinkti ir atpažinti kokybiškus mėsos produktus.

Seminaro dalyviai ne tik susipažino su nauju gaminimo būdu, bet ir patys mėgino pritaikyti įgytas žinias ruošiant patiekalus, kuriuos vėliau visi degustavo ir džiaugėsi savo darbais.