Netradicinės padavėjo ir barmeno pamokos

  • 20180209_085458
  • 20180209_090743
  • 20180209_093901
  • 20180209_093915
  • 20180209_094958
  • 20180209_095333
  • 20180209_100934
  • 20180209_101501
  • 20180209_101532
  • 20180209_101606
  • 20180209_101633(0)
  • 20180209_102059

Vasario 9 d. Klaipėdos turizmo mokyklos  PB15 grupės mokiniams lankytojų aptarnavimo pamokos vyko netradicinėje erdvėje. Tikslas – mokinių verslumo žinių ir kompetencijų ugdymas stebint darbo procesą.
Būsimieji padavėjai ir barmenai aplankė prestižines Klaipėdos miesto įmones t.y. viešbutis „Radisson BLU“  ir restoranas ‚Meridianas“. Susipažino su įmonėse vykdoma veikla ir svečių aptarnavimo organizavimu, gilinosi  į verslo rinkodaros subtilybes.  Susipažino su restoranų vadovų sėkmės istorijomis.
Tokie mokymo metodai ugdo mokinių atsakomybę, kūrybingumą ir verslumą.









Susiję straipsniai