APIE PROFESIJĄ
Konditerio modulinė profesinio mokymo programa skirta kvalifikuotam konditeriui parengti, kuris gebėtų organizuoti konditerijos skyriaus (cecho) darbą, tikrinti konditerijos gaminių kokybę, dirbti su dokumentais, vykdyti darbuotojų atranką ir organizuoti mokymus.
KAM SKIRTA
- Mokiniams po 12 kl. Siekiantiems tobulinti savo kvalifikaciją, įgijusiems LTKS IV lygio konditerio (ar ją atitinkanti) kvalifikacija arba turintiems ne trumpesnę kaip 3 metų profesinę patirtį, atitinkančią kvalifikaciją.
BAIGUS MOKSLUS, KVALIFIKUOTI SPECIALISTAI GALĖS:
- planuoti konditerijos žaliavų ir gaminių asortimentą ir kiekį,
- organizuoti bei koordinuoti konditerijos skyriaus (cecho) darbuotojų darbą,
- kurti naujus ir tobulinti gaminamus konditerijos gaminius, tikrinti jų kokybę,
- rengti dokumentaciją,
- išmanyti ženklinimo specifiką,
- sudaryti konditerijos gaminių technologijos korteles,
- vykdyti žaliavų bei produkcijos apskaitą,
- organizuoti darbuotojų atranką bei jų mokymus.
Programos valstybinis kodas: T54101301
Kvalifikacijos pavadinimas: Konditeris šefas
Kvalifikacijos lygis: V
Priėmimas per mokausi.lt
Daugiau informacijos apie konditerio šefo modulinę profesinę mokymo programą galite rasti čia.