Tęsiame kitokių pamokų ciklą „Mokomės iš geriausių“!

  • IMG_20220331_092943
  • IMG_20220331_093425
  • IMG_20220331_150938
  • IMG_20220331_151016
  • IMG_20220331_151048

Klaipėdos turizmo mokyklos virėjo specialybės mokiniams netradicines praktinio mokymo pamokas vedė, savo patirtimi dalinosi buvęs mokyklos absolventas, 2022 m. Europos viešbučių ir turizmo mokyklų asociacijos profesinio meistriškumo konkurso Taline sidabro medalio kulinarinio meno rungtyje laimėtojas, Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos narys, restorano „Pepper Grey“ virtuvės šefas Nerijus Grublys. Būsimieji virėjai gamino savo sukurtus karštuosius paukštienos patiekalus, o virtuvės šefas Nerijus mielai konsultavo, pateikė daug naudingų karštųjų patiekalų gaminimo, patiekimo bei dekoravimo patarimų. „Džiugu prisidėti prie mokinių ir mokytojų vizijos įgyvendinimo ir pasidalinti savo nuomone ir patirtimi“, – sako virtuvės šefas Nerijus Grublys. V19 grupės mokiniai ir mokytojai dėkingi už nuoširdų bendradarbiavimą ir dalijimąsi inovatyviomis idėjomis maisto gaminimo bei patiekimo srityje.